VOLTAGE ENERGY CAKE 65g Kohvi
Maitsev batoon, mis on valmistatud teraviljahelvestest ning sobib energiaga varustamiseks pikaajalise pingutuse ajal. Põhiline kasulikkus seisneb spetsiaalset tüüpi süsivesikutel - PalatinoseTM – millel on järkjärguline imendumisvõime ja kõrge energeetiline potentsiaal. On rikastatud C-vitamiini, E-vitamiini ja tsingiga.
Soovituslikud kogused: enne füüsilist pingutust ja pingutuse ajal.
Kasutamine: avatuna on mõeldud kohaseks kasutamiseks.
Koostisosad: glükoosisiirup, fruktoosi-glükoosisiirup ,maapähklid, sarapuumaitseline kreem (suhkur, taimnerasv, vadak, röstitud sarapuupähklid, kakao, emulgaator sojaletsitiin, lõhnaine), kaerakliid, riisi-kartuli ekstrudaat (riis, kartulipüree, suhkur, nisukiud, punapeet), tume šhokolaad (kakaomass, suhkur, taimnerasv, kakao, emulgaator sojaletsitiin), riisijahu, PalatinoseTM - Isomaltoos (fruktoosi ja glükoosi allikas), sojahelbed, taimnerasv (palmiõli, sheaõli), piimapulber, emulgaator rapsiletsitiin, niisutusaine glütseriin, antioksüdandid (E306, E304, E300), lõhnaine, kofeiin, tsingi glükonaat, säilitusaine sorbiinhape vitamiin C, vitamiin E.
Toitumisalane teave:
100 g |
65 g |
35 g |
|
1642 kJ/391 kcal |
1067 kJ/254 kcal |
575 kJ/137 kcal |
|
Energia |
14,3 g |
9,3 g |
5 g |
Rasva. |
5 g |
3,3 g |
1,8 g |
millest küllastunud rasvhappeid |
56,5 g |
36,7 g |
19,8 g |
Süsivesikud, |
25,4 g |
16,5 g |
8,9 g |
millest suhkrud |
3,8 g |
2,5 g |
1,3 g |
Kiudained |
7,4 g |
4,8 g |
2,6 g |
Valgud |
0,1 g |
0,07 g |
0,04 g |
Sool |
19 mg = 24 % * |
12 mg = 15 % * |
6,7 mg = 8 % * |
Vitamiin C |
3 mg = 25 % * |
2 mg = 17 % * |
1 mg = 8 % * |
Vitamiin E |
4 mg = 40 % * |
2,6 mg = 26 % * |
1,4 mg = 14 % * |
Kofeiin |
93 mg |
60 mg |
33 mg |
* Soovituslik päevane annus |
|
|
|
Ei ole mõeldud kasutamiseks lastele, rasedatele ega imetavatele naistele. Hoida laste eest kättesaamatus kohas. Hoida kuivas, temperatuuril kuni 25°C ning eemal otsesest päiksekiirgusest. Mitte külmutada. Tootja ei vastuta kahjustuste eest, mis on tekkinud toote valest kasutamisest ja säilitamisest.